Terug naar nieuwsoverzicht

Adres

Jansstraat 46, Haarlem

Wanneer?

31 mei & 1 juni 2014


Openingstijden

10u – 17u


Kijkwijzer
Stefan de Groot - Anton Mol

...en de ontdekking van het eiBoek

Creative Cave Publishers presenteert: Anton Mol en de ontdekking van het eiBoek. Een tentoonstelling van de Haarlemse striptekenaar en app-maker Stefan de Groot over de E-book serie De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol.


Apps en E-books
Sinds de komst van de iPad is de manier van lezen veranderd.  Steeds meer mensen kiezen ervoor om verhalen op hun iPad of e-reader te lezen of te beluisteren. Vanaf 2010 maakt De Groot rijk geanimeerde kinderboeken-apps, waaronder Timo en het toverstokje en De gelukkige olifant.


Prof. Dr. Anton Mol

De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol is een prentenboek-serie die De Groot 20 jaar geleden maakte met de Haarlemse schrijver en theatermaker Paul Rooyackers. De serie is nu opnieuw uitgegeven als E-book serie voor de iPad. De boeken zijn interactieve audio boeken. De serie gaat over Prof. Dr. Anton Mol, een wetenschappelijk onderzoeker in de biologie, verzamelaar en ontdekker van bijna uitgestorven diersoorten.

Tentoonstelling
Anton Mol en de ontdekking van het eiBoek is een presentatie van de 3 delen uit de serie De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol. De tentoonstelling wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Prof. Dr. Anton Mol. Tijdens de tentoonstelling zal tevens een nieuwe serie onthuld worden.