Terug naar nieuwsoverzicht

Adres

Burgwal 62, Haarlem

Wanneer?

31 mei en 1 juniOpeningstijden

10:00 - 17:00 uur


Kijkwijzer
Roelof Wijtsma – Doolhof van Eeden

Roelof Wijtsma (1967) exposeert zijn nieuwe strip, Doolhof van Eeden, in Galerie Burgwal (tegenover Studio Burgwal). Aan deze strip werkte hij maar liefst negen jaar. Het is dan ook een bijzonder werkstuk geworden: een verhaal, dat gedragen wordt door krachtige beelden en slechts weinig tekst. De expositie geeft tevens inzicht in de werkwijze van de auteur.  


Doolhof van Eeden

Doolhof van Eeden is een raadselachtig verhaal, waarin twee mensen op zoek zijn naar… het verleden? Hun vervlogen jeugd? Het mythische paradijs? Het boek verschijnt in een gelimiteerde oplage en is prachtig vormgegeven.  Voor de lezer en liefhebber van strips, grafische romans en kunst.


Te Koop

In de expositieruimte zijn ook gesigneerde exemplaren van het boek Doolhof van Eeden te koop.


Op de Burgwal... 2 locaties, 3 exposities = 6 tekenaars

In Studio Burgwal is tevens een expositie te zien van tekenaars Mark Retera met werk uit Dirk-Jan met als thema WOI, Peter de Wit met werk uit Sigmund weet wel raad met therapie, Hanco Kolk met werk uit Single, Peter van Straaten en Thè Tjong-Khing te zien! (Lees hier meer). Dat zijn dus 3 exposities op 1 locatie met heel veel tekenaars, komt dat zien!